Om Golf Network Denmark

 

Golf Network Denmark ApS drives og ejes af Claus Eliasen og Andreas Thune. Golf Network Denmark omfatter 3 golf-butikker samt webshoppen: www.golfnetworkdenmark.dk.

- Stensballegaard Golf Shop. (Se mere her)

- Brande Pro Shop.  (Se mere her)

- Give Pro Shop.  (Se mere her) 


I vores webshop sælger vi de samme mærker og produkter, som vi gør i vores butikker. Udvalget er stort, og du kan finde alt i golfudstyr, golfkøller, golfbags, golfvogne, golfsko, golftøj og meget meget mere. Vi er desuden specialister i opmåling af golfudstyr og har egne fitting-studios med Trackman.

 

Den daglig leder i Stensballegaard Golf Shop (Fitting-center Østjylland) er Claus Eliasen, der er PGA-uddannet. Brande Golf Shop  (Fitting-center Vestjylland) ledes af PGA-Pro Andreas Thune. 

 

Vi tror på at fremtiden indenfor golfudstyr, kræver top professionel indsigt i både udstyr og svingteknik, et bredt udvalg, konkurrencedygtige priser og ikke mindst service, både online og i butikkerne.
 

Claus Eliasen er grundlægger af Golf Network Denmark ApS. Claus er uddannet PGA-Pro i 1992 og har fungeret som træner i Mølleåens Golf Klub, Dejbjerg Golf Klub, Horsens Golf Klub samt Give Golf Klub. Sideløbende med sit virke som PGA-Pro har Claus altid haft en særlig interesse for udstyr. Denne interesse er specialiseret de seneste 10 år og i dag anses Claus som en af landets førende eksperter på udstyrsområdet. Kombinationen af den tekniske indsigt i produkterne og kendskabet til alle golfsvingets principper, gør at vejledningen til dit nye udstyr er i sikre hænder hos os.

Foruden Claus Eliasen, består firmaet af medejer Andreas Thune og 5 dygtige og passionerede medarbejde.

Vi glæder os til at hjælpe og ønsker alle rigtig god fornøjelse med golfspillet :-)