Om Golf Network Denmark

Golf Network Denmark ApS drives og ejes af Claus Eliasen og Andreas Thune. Golf Network Denmark omfatter 4 golf-butikker samt webshoppen: www.golfnetworkdenmark.dk.

- Stensballegaard Golf Shop. (Se mere her)

- Birkemose Golf Shop. (Se mere her)

- Åskov Golf Shop.  (Se mere her)

- Holmsland Klit Golf Shop.  (Se mere her)
 


I vores webshop sælger vi de samme mærker og produkter, som vi gør i vores butikker. Udvalget er stort, og du kan finde alt i golfudstyr, golfkøller, golfbags, golfvogne, golfsko, golftøj og meget meget mere. Vi er desuden specialister i opmåling af golfudstyr og har egne fitting-studios med Trackman.

Den daglig leder i Stensballegaard Golf Shop ( Fitting-center Østjylland ) er Claus Eliasen, der er PGA-uddannet. Åskov Golf Shop  ( Fitting-center Vestjylland )ledes af PGA-Pro Andreas Thune. Birkemose Golf Shop ledes af PGA Pro Carsten Klingenberg med assistance af Horst Niesobski. Holmsland Klit Golf Shop ledes af PGA Pro Andreas Thune med assistance af Michael Nielsen.

 

Vi tror på at fremtiden indenfor golfudstyr, kræver top professionel indsigt i både udstyr og svingteknik, et bredt udvalg, konkurrencedygtige priser og ikke mindst service, både online og i butikkerne.
 

Claus Eliasen er grundlægger af Golf Network Denmark ApS. Claus er uddannet PGA-Pro i 1992 og har fungeret som træner i Mølleåens Golf Klub, Dejbjerg Golf Klub, Horsens Golf Klub samt Give Golf Klub. Sideløbende med sit virke som PGA-Pro har Claus altid haft en særlig interesse for udstyr. Denne interesse er specialiseret de seneste 10 år og i dag anses Claus som en af landets førende eksperter på udstyrsområdet. Kombinationen af den tekniske indsigt i produkterne og kendskabet til alle golfsvingets principper, gør at vejledningen til dit nye udstyr er i sikre hænder hos os.

Foruden Claus Eliasen, består firmaet af medejer Andreas Thune og 5 dygtige og passionerede medarbejde.

Vi glæder os til at hjælpe og ønsker alle rigtig god fornøjelse med golfspillet :-)