Handelsbetingelser

Betaling 

Golfnetworkdenmark.dk modtager betaling med Mobilepay, Dankort, E-Dankort, Visa, Visa-Electron, Mastercard, Maestro, JCB og Sparexpress finansering. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Vores webshop anvender 3D secure. Hvis du endnu ikke har fået registreret dit betalingskort ved Nets kan du gøre det her:

https://www.nets.eu/dk-da/digital-sikkerhed/Pages/Verified-by-Visa-og-MasterCard-Secure-Code.aspx

Alle priser angivet på Golfnetworkdenmark.dk er inklusive moms og andre afgifter.

Golf Network Denmarks Aps betalingsløsning er baseret på SSL-standarden, hvilket betyder at de oplysninger, som afgives i forbindelse med betalingstransaktionen, beskyttes ved kryptering. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL-standarden almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning.


Levering 

Levering er omkostningsfrit ved køb over kr. 600,- på adresser i Danmark. Ved køb under kr. 600,- beregnes kr. 70,- for levering. Golf Network Denmark leverer derefter varen til dig i forsvarlig transportemballage. Når varen er afsendt fra Golf Network Denmark trækkes pengene på dit kreditkort. Levering sker med GLS. Vi passer på miljøet, så vi genbruger plast og emballage.

I forbindelse med bestillingen bliver du bedt om at vælge hvilken leveringsmetode der passer dig bedst. Vi tilbyder forsendelse til GLS pakkeshop, GLS Erhverv eller afhentning fysisk i vores butik. Efter dit valg beregner systemet den endelige pris. Ved bestilling med afhentning i butik er det gratis uanset beløbets størrelse.

Leveringen til GLS ShopDelivery er standard hos os, hvor du modtager information fra GLS når pakken er klar til afhentning i nærmeste GLS pakkeshop.  

Er dine bestilte varer på lager kan du forvente at den bliver ekspederet indenfor 1-5 hverdage. Vi vil forsøge at ekspedere din ordre hurtigst muligt, men i travle perioder og under ferie kan der gå optil 6-10 hverdage. Er du i tvivl, vil vi anbefale at kontakte os for en præcis leveringstid.

 

Golfudstyr / Custom ordrer:

Vi opretter og sælger nyt golfdustyr med alle variantmuligheder som udstyret udbydes med fra vores leverandører. Alle bestillinger af golfudstyr, der ikke er nedsat eller sælges til anden reduceret pris, bliver betragtet som en custom-ordre. Leveringstiden vil variere mellem 1-6 uger som informeres ved hvert produkt, efter anvisning fra leverandørens oplysninger til Golf Network Denmark. Kontakt os gerne inden køb for at høre den aktulle leveringstid.


Vi sender ikke til Færøerne, Grønland og øvrige udland. 


Fortrydelsesret / Byttefrist

Der er 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til betalingskortet der er benyttet i.fm. købet indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''. 
NB! Fortrydelesretten omfatter ikke custom-produkter der er ændret i forhold til std. produktet og bestilt særskilt på selvstændig ordre.

 

Gavekort

Gavekort købt på webshoppen gælder i 2 år. Dvs. de skal indløses senest 24 måneder fra købs datoen. Efter denne dato er gavekort ugyldigt og kan ikke indløses.


Reklamationsret 

Golf Network Denmark Aps reklamationsrets politik overholder den til enhver tid gældende købelov. Du har 2 års reklamationsret på alle varer, som dog ikke er forbrugsvarer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du kan ikke påberåbe dig fejl og mangler, der viser sig mere end 2 år efter varens levering. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Eventuelle fejl eller mangler ved det modtagne skal påberåbes inden for rimelig tid efter, at de er konstateret eller burde være konstateret. (Som udgangspunkt inden for 2 måneder). Er der synlige skader på varen herunder på emballagen, som er opstået under transporten, skal det anmeldes straks og senest 4 hverdage efter modtagelsen af forsendelsen.

Bemærk! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der skal fremstilles eller tilpasses efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt.
 

Reklamation og varereturnering 

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: 

Golf Network Denmark ApS
Stensballegaardvej 7, 8700 Horsens
Tlf. 6043 6566
Email: info@golfnetworkdenmark.dk

 

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav, eller henter pakker der returneres til en pakkeshop. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. 

Bemærk venligst vi ikke refunderer eventuelle fragtomkostninger, men udelukkende varens anskaffelsepris.


Personlige oplysninger 

Ingen personlige oplysninger der registreres på Golfnetworkdenmark.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Golfnetworkdenmark.dk. 


I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket. 

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger". 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos golfnetworkdenmark.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. 

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr

Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for 60 minutter at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster ingenting og tager kun et øjeblik. Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af defekt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som forbruger.

Erstatning udbetales alene for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige betingelser for Købsgarantien.

 

Juridisk adresse

Golf Network Denmark ApS, Cvr. nr. 32 56 77 97, Byvangen 120, 8700 Horsens.