Om os

Golf Network Denmark ApS drives og ejes af Claus Eliasen, og omfatter i alt 3 butikker:

· Stensballegaard Golf Klub

· Birkemose Golf Club

· Åskov Golf Klub

På vores golf webshop sælger vi de samme mærker og produkter, som vi gør i vores Flagship-store i Stensballegaard Golf Glub. Udvalget er stort, og du kan finde alt i golfudstyr, golfkøller, golfbags, golfvogne, golfsko, golftøj og meget meget mere.

Klik her for at gå til vores produkter.

Den daglig leder i Stensballegaard Golf Shop er PGA-uddannet Claus Eliasen. Åskov Golf Shop ledes af PGA-Pro Andreas Thune og PGA-Pro Lars Dahl Rysgaard fra foråret 2017 i Birkemose Golf Shop. 

Vi tror på at fremtiden indenfor golfudstyr, kræver top professionel indsigt i både udstyr og svingteknik, et bredt udvalg, konkurrencedygtige priser og ikke mindst service, både online og i butikkerne.
 

Desuden vores webshop og golf klubber, samarbejder vi med shopløse klubber, hvor vi opmåler golfudstyr i samarbejde med den lokale PGA-Pro. Golf Network Denmark ApS har foruden ovenstående eneret og distributionen af MDGolf og Miura´s produkter i Danmark. 

Claus Eliasen er uddannet PGA Pro i 1992 og har fungeret som træner i Mølleåens Golf Klub, Dejbjerg Golf Klub, Horsens Golf Klub samt Give Golf Klub. Sideløbende med sit virke som PGA Pro har Claus altid haft en særlig interesse for udstyr. Denne interesse er specialiseret de seneste 10 år og i dag anses Claus som en af landets førende eksperter på udstyrsområdet. Kombinationen af den tekniske indsigt i produkterne og kendskabet til alle golfsvingets principper, gør at vejledningen til dit nye udstyr er i sikre hænder.

Foruden Claus Eliasen, består firmaet af 5 dygtige og passionerede deltids-medarbejde, som indkaldes efter behov.

Vi glæder os til at hjælpe og ønsker alle rigtig god fornøjelse med golfspillet :-)