Holmsland Klit Golf Shop

Butikken i Holmsland Klit Golf Klub varetages af PGA Pro Andreas Thune. Butikken er placeret i Holmsland Klit Golf, Klevevej 19, 6950 Ringkøbing. I butikken finder du alle produkt-kategorier, de sidste nye modeller og attraktive tilbud. Bestilling af tid til undervisning og custom-fitting af golfudstyr på driving-range med Trackman sker også her i butikken.

 

Andreas kan kontaktes på tlf. 6015 0060

 

Åbningstider!

 

På baggrund af regeringens nyeste udmelding og DGU´s nye anbefalinger omkring lukning af golfbanerne og klubhusene, får det følgende konsekvenser for Golf Network Denmarks butikker frem til 30. marts 2020:

 

Vi holder vores fysiske butikker lukket med faste åbningstider i perioden, men kontakt mig gerne, så aftaler vi et tidspunkt hvor vi åbner butikken. Kontakt mig på 6015 0060 eller Mail: Thunegolf@gmail.com

 

- Det er fortsat muligt at booke tid til fittings i Stensballegaard Golf, da vi har vores eget studie. Kontakt mig for at booke en tid.

- Vi holder webshoppen åben og opfordrer ALLE til at bestille deres varer on-line, som sendes på daglig basis. Bestil på: www.golfnetworkdenmark.dk

 

NB!

Lad os være ærlige og sige det som det er – vi har brug for hinanden! Vi har brug for I støtter os – og alle andre lokale og nationale butikker/virksomheder m.m.  så vi i Danmark hurtigst muligt, og bedst muligt, kommer igennem denne krise.

Handel lokalt og nationalt -  nu og i fremtiden, så vi har råd til vores samfund!

Pas godt på hinanden derude – vi glæder os til vi ses igen! 


Bedste hilsener

Team Golf Network Denmark